Boka servicetid för din Subaru


  Kontakt

  Tjärnvägen 40, 931 61 Skellefteå

  0910–776 340
  info@gustafssonsbil.se

  Ludwig

  Lundberg

  ludwig@gustafssonsbil.se

  0910–650 966

  Förstklassig service av din Subaru

  När du köper en ny Subaru kommer du också att ha förmånen att åtnjuta den fria servicen som ingår i upp till 45.000 km eller 3 år.

  Fri Service är precis som det låter, inga konstigheter, kostnadsfria reservdelar som ingår i servicen och tiden som verkstaden använder för att gå igenom din bil. Många gånger finns det mjukvaruuppdateringar som laddas in och säkerställer att bilen är uppdaterad till den senaste mjukvaran, allt för att du ska få ut så många problemfria mil som möjligt från din Subaru.

  Intervallerna på en Subaru är 15.000 km eller 12 månader,  ganska tätt om du jämför med andra tillverkare, vi är i den fasta tron att täta och regelbundna servicebesök är det bästa för våra bilar, regelbunden och återkommande service säkerställer lång livslängd på din bil. Subaru ingenjörerna i Japan arbetar med en motorkonstruktion som endast  två biltillverkare använder sig av, en Subaru är helt enkelt inte som andra bilar!

  Fri service 3 år

  Subaru assistans

  Punktering, trasiga nycklar eller funktionsstop. Det finns olika anledningar till varför du skulle kunna bli stående med bilen vid vägkanten och behöva assistans. Med ett telefonnummer har du trygghet dygnet runt, året om. Assistansen gäller oberoende om du är på väg till affären eller på en bilresa genom Europa (i häftet som medföljer bilen finns samtliga länder listade som berättigar assistans). Assistansen gäller i 36 månader från registreringsdatum.

  Assistansen hjälper dig när din bil har en skada eller funktionellt stopp som förhindrar fortsatt färd med bilen.