Servicerådgivare

Älskar du att möta människor och bjuda på en bra kundupplevelse? Har du ett genuint motorintresse och söker ett arbete med högt tempo och stort eget ansvar?

Du är den första våra verkstadskunder möter, vid besök eller på telefon. Arbetsrollen kräver att du har goda kunskaper om bilar och motorer eftersom du är kundens rådgivare inför och efter verkstadsbesöket och snabbt ska kunna besvara eventuella frågor. Förutom rådgivning kommer du bland annat ansvara över bokning och planering av verkstadsbesök och hantera lånebilar. Utöver besök i butik, besvarar du alla samtal och mail på verkstadsavdelningen. Du arbetar nära både vår säljavdelning och verkstad vilket kräver att du är lyhörd och arbetar snabbt och effektivt i grupp.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

Erfarenhet eller utbildning inom bilbranschen. Goda kunskaper inom officepaket, god data- och telefonvana. Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Ansökan:

  Vid frågor kontakta Tobias Gustafsson på 0910-65 09 65 eller tobias@gustafssonsbil.se.

  Tjänsten är heltid tillsvidare med provanställning. Tillträde snarast, urval sker löpande. Kollektivavtal IF metall/motorbranschavtalet.


  Om oss:

  Gustafssons bil grundades 1968 och är ett tredje generationens familjeföretag och drivs idag av Tobias. Vi arbetar med Mazda, Suzuki, Subaru och Hyundai. Vi är en komplett anläggning med bilförsäljning, reservdelar och verkstad.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Boka provkörning för helt nya elektriska Mazda MX-30.

  Premiär v. 40!

                          LÄS MER