Företagsbil Mazda

Helt elektrisk, plug-in hybrid eller diesel?

Mazda har ett brett utbud av modeller och utrustningsnivåer. Vi har ett stort antal i lager för omgående leverans. Kontakta oss så hjälper vi dig till rätt val utifrån dina specifika behov.


Kontakta oss för mer information.
0910-137 77 eller maila info@gustafssonsbil.se


Varför ska du välja Mazda CX-60?

Mazda CX-60 laddhybrid är en favorit bland våra bilar. Med 327 hästkrafter är Mazda CX-60 en ovanligt stark plug-in-hybrid. Du kan koppla släpvagn och dra skoter eller hästsläp med dragvikt på 2500 kg. Och med upp till 63 km räckvidd på el behöver du som har ett par mil till jobbet sällan tänka på att tanka. (Finns även som diesel).

CO2-BALANS

Mazdas helt nya laddhybrid erbjuder en fantastisk körupplevelse och begränsad miljöpåverkan. För att minska utsläppen ytterligare och ge jämnare acceleration har Mazda CX-60 en helt ny automatväxellåda med åtta steg.

PRESTANDA

Helt nya Mazda CX-60 är en laddhybrid. Tack vare batteriet på 17,8 kWh kan Mazda CX-60 erbjuda en kombinerad uteffekt på mer än 300 hästkrafter och nå en maxhastighet på upp till 200 km/h i hybridläge.

LADDNING

Ladda Mazda CX-60 för helt utsläppsfri körning som täcker de flesta av de dagliga behoven. Bilen laddas snabbt och enkelt, och om du skulle behöva köra längre klarar bensinmotorn alltid långresor.
Mazda CX-60 Plug-in-hybrid

Läs mer om bilens egenskaper, utrustningsnivåer och tillval samt se fler bilder på Mazdas hemsida, klicka här.