Vi är Gustafssons Bil

Gustafssons Bil grundades av Kurre Gustafsson 1968 och är sedan 1971 komplett anläggning med bilförsäljning, reservdelar och verkstad. Vi är stolta över att vara den äldsta kvarvarande återförsäljaren av Mazda i hela Sverige. Företaget köptes 1997 av sönerna Håkan och Mikael som snabbt efter övertagandet startade samarbetet med Suzuki. Företaget köptes och drivs sedan 2017 av Tobias Gustafsson. Sedan Tobbe tog över har vi startat upp två nya samarbeten och vi är stolta över att idag även representera Subaru och Hyundai i Skellefteå.

Hösten 2021 investerade vi i större lokaler och visar gärna upp vår totalrenoverade bilhall på 1000 kvm. I samband med renoveringen flyttades verkstaden till en ny lokal som anpassats helt efter våra önskemål. Vi är stolta över vår 1200 kvm verkstad med nya billyftar, hjälpmedel och maskiner för att vi ska kunna ta hand om din bil på absolut bästa sätt. 

Och bästa av allt, du gör som du alltid gjort. Bilen lämnas till vår kundmottagning i bilhallen på Tjärnvägen 40. Du kan i lugn och ro njuta av en kopp kaffe i vår bilhall medan vår verkstadspersonal tar hand om din bil. 

Ett enklare bilägande

Privatleasing, företagsleasing, SUV, kombi, sportbil, småbil, familjebil, fyrhjulsdrift, automatlåda? Oavsett om du är ute efter en privat- eller tjänstebil kan frågorna och valen vara många. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda dig som kund högsta tänkbara kompetens inom allt gällande ditt bilägande. Med lång erfarenhet i branschen kan vi hjälpa dig med allt från bilköp och finansiering till service och reservdelar – eller om du helt enkelt vill ha tips och råd på vägen. Till oss kan du vända dig innan, under och efter bilköpet.

Vi säljer nya och begagnade bilar, byter in och köper in begagnade bilar, servar och reparerar Mazda, Suzuki, Subaru och Hyundai, tillhandahåller reservdelar från vårt nya reservdelslager.

Söker du en utmaning? Älskar du förändring och vill påverka din arbetssituation? Vi har precis påbörjat vår resa och söker engagerade kollegor med passion för bilar och/eller sitt yrke. Skicka in en spontanansökan och beskriv varför vi behöver just dig och vad du kan bidra med. 

Läs mer och se våra tjänster här.

Jobba med oss?