Tekniker/mekaniker på Gustafssons Bil

Vi växer så det knakar och behöver nu förstärka vårt team ytterligare. Älskar du ordning och reda? Är du flexibel och älskar många bollar i luften? Då är kanske du vår nya kollega.

Du kommer vara en del av vår verkstad. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är felsökning, service och reparationer. Arbetet kräver utbildning och erfarenhet.

Vi söker en pigg lagspelare som inte är rädd för att ta eget initiativ och som är stolt över sitt yrke och alltid levererar hög kvalitet på utförda arbeten. Arbetet är varierande och du kommer få möjlighet att arbeta med våra fyra nybilsmärken samt våra begagnade bilar. Du kommer vara en viktig kugge för att vi ska kunna fortsätta leverera hög kvalitet på vår verkstad. Vi är en flexibel arbetsplats och alla ställer upp och hjälper till där det krävs.

Hos oss får du kollegor med hög kompetens och erfarenhet. Möjlighet kommer att finnas för den som vill att växa i sin roll och få ytterligare ansvarsområden. Vi är ett familjeföretag som idag ägs och drivs av tredje generationen Gustafsson. Förutom att vi är Sveriges äldsta Mazdaverkstad, är vi även auktoriserade på Suzuki, Subaru och Hyundai.

Arbetstid: Heltid. Vardagar kl. 8.00-17.00 eller 7:00-16:00

Lön: Avtalsenlig 

Arbetsuppgifter: 

Felsökning, service och reparationer. Övriga arbetsuppgifter kan tillkomma vid högsäsong.

Krav:

God data- och systemvana eftersom vi arbetar digitalt. Flytande svenska i tal och skrift. Flytande/god kunskap engelska i tal och skrift. B-körkort. Utbildad tekniker/mekaniker eller motsvarande erfarenhet. Meriterande med erfarenhet av våra nybilsmärken.

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt.

Vid eventuella frågor kontakta Johanna på johanna@gustafssonsbil.se.