Servicerådgivare på Gustafssons Bil

Vi växer så det knakar och söker nu en driven kollega till vårt duktiga gäng!

Är du vår nya servicerådgivare? Du är lyhörd, har erfarenhet och kunskap från branschen och förstår hur viktigt ett bra kundbemötande är.

Du kommer vara en del av vår verkstad och arbetar främst från vår bilhall och kundmottagning. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är boka service, reparationer och ge råd. Ta emot och lämna ut kundbilar, ringa kunder för att boka in service och kampanjer samt driva ett ständigt förbättringsarbete.

Vi söker en pigg lagspelare och som inte är rädd för att ta eget initiativ och tar stort eget ansvar för sina arbetsuppgifter. Du kommer ansvara för att leverera en bra kundupplevelse vilket kräver att du har stor kunskap om bilar och kan ge rätt råd och rekommendationer. Vi är en flexibel arbetsplats och ställer upp och hjälper till där det krävs.

Vi erbjuder en arbetsplats med kollegor som har hög kompetens och stor erfarenhet. Vi är ett familjeföretag som idag ägs och drivs av tredje generationen Gustafsson tillsammans med 16 anställda. Förutom att vi är Sveriges äldsta Mazdaverkstad, är vi även auktoriserade på Suzuki, Subaru och Hyundai.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Boka service och felsökning. Ge tips och råd via mail och telefon. Ta emot och lämna ut lånebilar och kundbilar. Svara i telefon. Besvara mail. Hjälpa kunder över disk. Utringande samtal för bokning och uppföljning.

Arbetstid: Heltid. Vardagar 8:00-17:00 (Viss OB-arbetstid kan tillkomma)

Lön: Avtalsenlig lön (motorbranschavtalet)

Krav: Erfarenhet från bilbranschen med goda rekommendationer. B-körkort. Svensk och engelsktalande. God datavana då vi arbetar i väldigt många olika system.

Önskvärt: Utbildad tekniker/mekaniker, erfarenhet servicerådgivare, erfarenhet från försäljning/kundservice.

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt.

Frågor? Kontakta Johanna på 0910- 211040 eller johanna@gustafssonsbil.se