Löne- och redovisningsadministratör på Gustafssons Bil

Vi växer så det knakar och behöver nu förstärka vårt team ytterligare. Älskar du att arbeta med siffror? Har du alltid ordning och reda? Då är det kanske du som är vår nya kollega.

Du kommer att ansvara för hela löneprocessen. Vilket innebär löneadministration och löneberedning samt lönekörning, semesterberäkning, upplägg av nyanställningar och uträkning av slutlöner. Dessutom ansvarar du för löpande bokföringen, redovisning, av exempelvis skatt, andra ekonomiska arbetsuppgifter och företagsadministration.

Vi söker dig som är driven och serviceinriktad, med god data- och systemvana. I dag sker näst intill allt arbete digitalt och vi har för avsikt att vidareutveckla befintliga processer. Du kommer vara ansvarig för att hitta förbättringar och mer effektiva lösningar och arbetssätt.

Vi erbjuder en arbetsplats med drivna och erfarna kollegor. Företaget ägs och drivs idag av tredje generationen Gustafsson tillsammans med 16 medarbetare. Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad av Mazda, Suzuki, Subaru och Hyundai.

Arbetstid: Deltid (50%). Vardagar.

Lön: Avtalsenlig 

Arbetsuppgifter: 

Löpande bokföring, systemkörningar och avstämningar, moms och skatt, månads-, kvartals- och delaktig i årsbokslut, rapportering, årsredovisning och inkomstdeklaration och utveckla processer och rutiner.

Krav:

God data- och systemvana, tidigare erfarenhet av löneadministration och redovisning. Tidigare erfarenhet av Hogia lön och Fortnox. Flytande svenska i tal och skrift

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt.

Vid eventuella frågor kontakta Johanna på johanna@gustafssonsbil.se.