Hallvärd/hallvärdinna – Gustafssons Bil

Vi växer så det knakar och söker nu en driven kollega till vårt duktiga gäng!

Inom loppet av två år har vi påbörjat två nya samarbeten och är numera återförsäljare och auktoriserad verkstad för Mazda, Suzuki, Subaru och Hyundai. Vi har nyligen tripplat vår yta, renoverat hela vår bilhall och flyttat vår verkstad till nya fräscha lokaler med ny utrustning. Hos oss är ingen dag den andra lik och nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta resa. Vi har inga planer på att sakta in så är du redo för en ny fartfylld utmaning är det hos oss du kommer hitta den.

Vi är ett familjeägt företag som idag drivs av tredje generationen och många av våra kunder har funnits vid vår sida sedan start. Vi lägger stor vikt vid att du är en relationsbyggare och värnar om att kunderna ska få ett bra bemötande och är duktig på att hålla rent och snyggt runt omkring dig.

Inför sommaren söker vi dig som vill prova på bilbranschen, möjlighet till förlängning och ytterligare arbetsuppgifter finns för rätt person. Du kommer främst hjälpa våra bilsäljare och vår rekondavdelning men vi är flexibla och du kommer få hoppa in där du behövs bäst för dagen.

Vi söker dig som vill lära, är nyfiken och tar stort ansvar och ser till att utföra de arbetsuppgifter du har framför dig. Du är positiv, har ett bra kundbemötande och kan ha många bollar i luften samtidigt. Vi är ett gäng som ställer höga krav på varandra och älskar vårt jobb. Är du redo för ett jobb med högt tempo, mycket problemlösning och ständigt nya utmaningar? Då är du kanske vår nya kollega.

Vi planerar och arbetar för en stor tillväxt kommande år, för rätt person kommer det finnas goda möjligheter att växa i sin roll tillsammans med företagets tillväxt.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

Lokalvård, bilrekond, säljstöd, förbereda billeveranser, lämna ut bilar för provkörning, tanka och ladda lagerbilar, svara i telefon, hjälpa till vid event.

Arbetstid: Heltid. Vardag 8:00-17:00 (Viss OB-arbetstid kan tillkomma).

Varaktighet: Juni-Augusti med möjlighet till förlängning.

Lön: Avtalsenlig lön (motorbranschavtalet)

Krav: B-körkort. Svensk och engelsktalande.

Önskvärt: Bilintresserad, erfarenhet från kundservice/försäljning, erfarenhet från bilrekond.

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt.

Frågor? Kontakta Johanna på 0910- 211040 eller johanna@gustafssonsbil.se