Suzuki Privatleasing — Det krångelfria alternativet

Suzuki Privatleasing är ett enkelt och bekvämt sätt att få tillgång till en ny Suzuki. Allt ingår förutom drivmedel, vägtrafikskatt och försäkring.

Fördelar med Suzuki privatleasing:

    • Du slipper tänka på service. I månadskostnaden ingår det mesta, utom kostnaden för drivmedel, försäkring och vägtrafikskatt. Vinterhjul är tillval.
    • Det krävs ingen kontantinsats, utan du betalar endast en fast månadskostnad. Det innebär att du inte låser något eget kapital i din nya bil.
    • Du får kreditbesked direkt hos din återförsäljare som även sköter allt kring privatleasingavtalet.
    • Du får tillgång till en helt ny bil från Suzuki på ett enkelt sätt.

Privatleasa Swift Hybrid från
1.995:-/månad!

För endast 1.995:-/mån kan du köra sportiga Swift, en av marknadens körgladaste bilar. Swift kommer fullmatad med säkerhetsteknik redan som standard och är dessutom utrustad med Suzukis hybridsystem för bättre bränsleekonomi och mindre utsläpp.

Privatleasa S-CROSS Hybrid från
3.245:-/månad!

För endast 3.245:-/mån får du det bästa av två världar med vår crossover. Intelligent fyrhjulsdrift, effektiva motorer och rejält med utrymme och en minst sagt dynamisk styling. I S-CROSS förenas känsla, kvalitet och aerodynamik.

Privatleasa Vitara 4X4 Hybrid från
2.995:-/månad!

För endast 2.995:-/mån får du en driftsäker SUV med intelligent fyrhjulsdrift, bra utrymmen, fina vägegenskaper och klassledande säkerhet. Med autobroms, adaptiv farthållare, Apple CarPlay och backkamera och mycket mer!

Välkommen att kontakta oss på Gustafssons Bil för mer information!

Se Suzuki för erbjudandets giltighetstid och villkor.